GEVELREINIGING EN RENOVATIE

Uw gebouw straalt met een goed onderhouden gevel. Door het indringen van uitlaatgassen en invloeden van buitenaf kan uw gevel door de jaren heen aangetast raken. Wij kunnen uw gevel in optimale staat brengen, hierbij kunt u denken aan het reinigen van beton, metselwerk en natuursteen dat vakkundig wordt uitgevoerd met behulp van diverse straal- en reinigingstechnieken. Naast het reinigen en renoveren van gevels zijn wij ook gespecialiseerd in het restaureren van monumenten.

Reiniging en impregneren

Wanneer een gevel gerenoveerd wordt is het belangrijk om met een schone ondergrond te werken. Hovenk heeft het materiaal in huis om te zorgen dat uw gevel kaal en schoon opgeleverd kan worden. Wanneer de gevel alleen gereinigd hoeft te worden kan Hovenk deze ook voor u impregneren zorgen dat vuil geen kans heeft om in poriën van beton of baksteen binnen te dringen.

Renovatie

Wanneer uw gevel toe is aan een opknapbeurt kan Hovenk deze met betonstucwerk weer opknappen. Ook voor het repareren van constructies en balkons heeft Hovenk het materiaal en deskundigheid in huis.