OVER HOVENK

Hovenk Betonreparaties & Kunststoffen is specialist in het repareren van betonconstructies het aanbrengen van kunststof- en industrieafwerkvloeren, injectie technieken, gevelreiniging, kelderafdichting en het uitvoeren van speciale werken zoals het bekleden van rioolgemalen en zuiveringsinstallaties.

Hovenk is in 2001 begonnen met een opslagloods in Geesbrug en een kantoorlocatie in Coevorden. Later is het bedrijf uitgebreid en is er in 2007 een nieuwe loods gebouwd aan de Modem 12a in Coevorden met meer opslagruimte om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen. In 2014 is de loods gemoderniseerd en zijn er zonnepanelen geplaatst voor het opwekken van zonenergie. Het kantoor wordt sinds 2012 verwarmd door middel van zonnecollectoren.

Hovenk hecht veel waarde aan een veilige en duurzame werkomgeving. Het bedrijf is VCA gecertificeerd en elke werknemer is in bezit van een VCA certificaat. Hovenk is een gecertificeerd leerbedrijf en al ons buitendienstpersoneel heeft een relevante opleiding genoten. Daarnaast is Hovenk in het bezit van het ISO 9001 certificaat.

Hovenk ontzorgt haar opdrachtgevers en denkt mee in het bouwtraject.

 

Veiligheid

Hovenk is VCA gecertificeerd en als ons personeel beschikt over een VCA certificaat.

Kennis

Hovenk is een erkend leerbedrijf en beschikt over alle materialen om personeel goed op te leiden.

Kwaliteit

Hovenk beschikt over het ISO9001 certificaat. Hovenk gaat voor duurzame relaties en staat voor kwaliteitsmanagement.