SLIJTLAGEN | BRUGRENOVATIE

Door Hovenk worden diverse slijtlagen aangebracht. Op stalen, betonnen en houten brugdekken en voor hellingsbanen. De slijtlagen kunnen als antisliplaag dan wel bescherming dienen.

Slijtlagen

Een brug heeft veel te verduren en met name weersomstandigheden kunnen er voor zorgen dat de slijtlaag na een aantal jaren is aangetast. Wij kunnen voor u schade repareren aan de constructie en zorgen er voor dat het brugdek vernieuwd word zodat deze weer jaren meekan. Hierbij kunnen wij verschillende materialen toepassen van zeer flexibel tot keihard. Ook kan er gekozen worden voor verschillende kleuren instrooimateriaal zodat fietspaden en autowegen gescheiden kunnen worden.

Brugrenovatie

Naast het aanbrengen van een slijtlaag kunnen wij de metaalconstructies of betonconstructies van uw brug renoveren en beschermen. De metalen delen worden vakkundig ontroest en kunnen op meerdere manieren behandeld worden. Wanneer de constructie van een brug scheuren vertoont kunnen wij deze verlijmen d.m.v. injectie en kunnen wij tevens carbon of andere materiaal aanbrengen om de constructie te verstevigen.