Goed onderhoud is belangrijk voor een veilige en prettige leefomgeving. Hovenk is gespecialiseerd in het onderhouden van galerijen, trappenhuizen, beton en gevels.

Galerijen en trappenhuizen

Hovenk kan uw galerijen optimaal beschermen. Wij bieden zowel normaal als zeer snel uithardende systemen aan waardoor het behandelde oppervlak snel weer toegankelijk is, hierdoor ondervind u minimale hinder van de werkzaamheden. Het systeem kan volledig naar uw wens worden aangepast met betrekking tot antislip, UV bestendigheid en gemak van onderhoud.

Betonreparatie

Periodiek onderhoud is belangrijk voor een stevige constructie en optimale veiligheid. Hovenk bied verschillende opties aan met betrekking tot het verstevigen en onderhouden van uw betonconstructies. Wanneer ijzers in beton gaan roesten treed er een expansieve reactie op en kan er betonrot optreden. Hovenk pakt het probleem bij de wortel aan en zorgt er voor dat betonijzer behandeld word en uw beton weer in optimale staat word teruggebracht.

Gevels

Door uitstoot van uitlaatgassen en invloeden van buitenaf kan uw gevel aangetast worden. Wij bieden u een oplossing door uw gevel te reinigen, impregneren of te repareren. Wanneer uw stucwerk aan uw gevel ernstig beschadigd of gescheurd is kunnen we deze voor u repareren en in de originele staat terugbrengen.