Kelderafdichting

Het afdichten van kelders is een activiteit die wij met name in de winter veelvuldig uitvoeren. Voor het waterdicht en vochtvrij maken van kelders aan de binnenkant en buitenkant beschikt het bedrijf over verschillende technieken.

Bitumen

Naast het afdichten d.m.v. injectie en een afdichtingssysteem kan er ook gekozen worden om voor een bitumenafdichting te gaan. Dit voorkomt indringen van water aan de buitenkant van een constructie. Een bitumensysteem zorgt er voor dat het beton van buitenaf ook in goede staat blijft.

Afdichting

Afdichting van de binnenzijde gebeurt door middel van een meer laags systeem, eerst zal de bron opgezocht worden en daar waar nodig te injecteren. Vervolgens zal er een soort “dichte bak” van de kelder worden gemaakt waardoor vocht geen kans meer heeft om binnen te dringen met alle gevolgen van dien.

Injectie

Het kan ook gebeuren dat uw bestaande constructie scheurvorming vertoont. Dit kan zorgen voor lekkage, door middel van injecteren kan uw constructie weer lekvrij gemaakt worden. Voor meer informatie en verschillende injectietechnieken klikt u hier.