Parkeergarages

Hovenk heeft al vele jaren ervaring in het onderhouden van parkeergarages. Wij kunnen u compleet ontzorgen op gebied van onderhoud aan het beton en parkeerdek. Coaten, belijning aanbrengen, betonreparatie, ondersabeling van hekwerk, kelderafdichting en nog veel meer. Wij zorgen dat uw parkeergarage altijd een nette uitstraling heeft en u niet voor onverwachte verrasingen komt te staan.

Betonreparatie

Wanneer er betonrot optreed in uw constructie kunnen wij dit voor u herstellen, de ijzers worden ontroest en behandeld en het beton in de originele staat terug gebracht. Scheuren kunnen wij verlijmen en waar nodig kunnen wij de constructie extra verstevigen met bijvoorbeeld wrapping of lamellen van carbon (SikaWrap of Sika Carbodur).

Parkeerdek en markering

Wij kunnen u meerder systemen aanbieden voor uw parkeerdek. Geluidsdempende flexibele systemen, antisliplagen, UV bestendige lagen voor het topdek. Ook hebben wij een aantal zeer snel uithardende systemen in ons aanbod waardoor uw parkeerplaatsen snel weer toegankelijk zijn en u minimaal hinder ondervind van de werkzaamheden. Naast het aanbrengen van een beschermlaag kunnen wij ook de markeringen van het wegdek voor u verzorgen.