Vervangen slijtlaag brug en Injecteren landhoofd – Raalte

Slijtlaag met Mandurax:

In de buurt van Raalte heeft Hovenk in 2020 een brug voorzien van een nieuwe slijtlaag, de oude laag was in zeer slechte staat en liet op veel plaatsen los. Het gehele dek is gefreesd en opgehakt om de oude bitumineuze laag te verwijderen. Het brugdek was erg ruw na het frezen, daarom hebben wij eerst een primer met uitvullaag aangebracht.

Het dek lag op sommige plaatsen los en had bij één landhoofd veel losklinkende plekken, Hovenk heeft deze plekken door middel van injecteren behandeld. Door het injecteren worden scheuren en holle plekken verlijmd en ontstaat er een sterk eindresultaat. Na het injecteren is er een nieuwe slijtlaag aangebracht ingestrooid met Mandurax wat zorgt voor een een zeer slijtvast en antislip resultaat.

Projectfoto’s


Diverse projecten: