Diklaagcoating Senbis:

In December 2020 heeft Hovenk bij de Senbis op het EMMTEC terrein in Emmen een bestaande vloer voorzien van een nieuwe afwerking. Er is gekozen voor een diklaag coatingsysteem van Arturo.

Eerst is de ondergrond grondig voorbewerkt. Een aantal holklinken plekken zijn verwijderd d.m.v. grondig hakken en uitvullen met PCC mortel, ook moesten er wat plekken verlijmd worden. Vette plekken zijn door grondig schoonmaken verwijderd en vervolgens is de gehele vloer met een driekops diamantslijpmachine grondig opgeslepen.

Na het voorbewerken is de gehele vloer in de grondering gezet en zijn grove plekken uitgevuld. Na het uitharden is de volgende dag een diklaagcoating aangebracht, het voordeel van dit systeem is dat de meest grove plekken opgevuld worden waardoor er een fraai en egaal eindresultaat ontstaat.

De vloer is geheel naadloos en erg sterk. Epoxy diklaag coatingvloeren zijn technisch zeer hoogwaardige vloeren en gaan vele jaren mee.

Projectfoto’s


Diverse projecten: