Thermoshockvloer McDonalds

Thermoshockvloer:

In December 2020 heeft Hovenk bij de McDonalds in Emmen op een aantal plaatsen thermoshock vloeren van Remmers aangebracht. Het zogenaamde HF130 systeem is een polyurethaancement vloer. De bestaande tegelvloer ging kapot en daarom moest er een systeem komen welke goed tegen extreme temperatuursverandering kan. De aangebrachte vloer is zeer chemisch resistent en ook nog ééns zeer veilig door zijn anti-slip eigenschappen.

De tegels waren al verwijderd, door Hovenk is vervolgens de vloer verder gesaneerd tot op de gezonde ondergrond. Een eis was dat de vloer in één arbeidsgang gereed was. Dit heeft Hovenk gerealiseerd door een snelle grondering toe te passen en vervolgens na uitharding de polyurethaan cementvloer aan te brengen.

De vloer sluit naadloos aan op de naastgelegen tegelvloer. Polyurethaan cement vloeren zijn technisch zeer hoogwaardige vloeren en gaan vele jaren mee. Waar voegen in tegels uitwassen is een Crete systeem geheel naadloos en zeer onderhoudsarm.

Projectfoto’s


Diverse projecten: