Aanbrengen zwembadcoating De Dolfijn – Hoogeveen

Zwembadcoating en reparatie:

In Hoogeveen heeft Hovenk in 2020 de zwembaden van zwembad de Dolfijn in Hoogeveen grondig gerenoveerd. Oude lagen zwembadcoating zijn verwijderd d.m.v. stofvrij stralen, schadeplekken in de ondergrond zijn verwijderd en gerepareerd en vervolgens is er een vochtschild op de bodem aangebracht. Na de voorbewerkingen zijn de wanden en vloeren van het zwembad opnieuw gecoat met een zwembadcoating van Zandleven coatings. Na uitharding is de belijning opnieuw aangebracht.

Tevens zijn er door Hovenk nog wat aanvullende werkzaamheden uitgevoerd zoals het coaten van het plafond t.p.v. de douches met een speciale vochtbestendige epoxycoating. Ook een aantal andere betonnen elementen zijn gerenoveerd.

Projectfoto’s


Diverse projecten: