PROJECTEN

Hieronder vind u een aantal projecten waar Hovenk zich mee bezig heeft gehouden.

DIKLAAGCOATING VOSSEBELT

Hovenk BV heeft in het nieuwe pand van Vossebelt in Emmen een flexibele epoxy vloer van Remmers gemaakt. De vloer is licht ingestrooid met sedimentvlokken. Het geheel geeft een frisse en moderne look aan het nieuwe pand. De vloer is eerst goed voorbewerkt om een goede hechting te garanderen. Vervolgens is er een schraplaag aangebracht en als laatste een diklaagcoating. Het eindresultaat is een prachtige egale vloer.

 

CONSERVERING BRUG TER APEL

Hovenk BV is bezig geweest met betonreparatie, slijtlagen en conservering van de brug die Barnflair met Ter Apel verbind. De oude slijtlaag bestond uit een laag asfalt, deze is door de jaren heen sterk aangetast en was aan vernieuwing toe. Hovenk heeft samen met de opdrachtgever gekozen om een systeem met epoxy en een strooilaag toe te passen.

 

CHEMISCH RESISTENTE VLOER VAN DER LEE

In Oktober 2015 is er bij van der Lee een Purcem vloer gelegd door Hovenk. Deze vloeren zijn kwalitatief zeer hoogstaand en zeer chemisch resistent. Er word een vloeistof dichte bak gemaakt waardoor zuren en basen geen kans hebben om in te dringen in het beton.  

GROTE SLAPERSLUIS GRONINGEN

Deze prachtige sluis in het Groningse landschap is in 2012 in ere hersteld in samenwerking met Hovenk. Hier zijn injectiewerkzaamheden, een waterdichte voorziening d.m.v. 2-componenten bitumen en betonreparatie door Hovenk uitgevoerd. De Grote Slapersluis kan er weer vele jaren tegenaan!Klik op deze link voor het artikel met een video van RTV Noord